Begynder dykker kursus Open Water Diver PADI

Dykkercertifikat i Århus

Tag en PADI Open Water uddannelse

Den bedste start på dine dykkeeventyr er at tage et dykkercertifikat. PADI er en af de mest anerkendte dykkeruddannelser i verden, og derfor udbyder vi kurset PADI Open Water Diver. Nordic Diving er en dykkerbutik i Aarhus, der både forhandler dykkerudstyr og arrangerer dykkerrejser, men vi afholder også kurser og giver dig mulighed for at tage dit dykkercertifikat. Vores dykkercenter er med sin beliggenhed i Århus let tilgængeligt, uanset om du kommer fra Østjylland eller det øvrige Jylland.

DYKKERKURSUS

PADI Open Water Diver

Fordi vi anvender skræddersyet træning og tager os den nødvendige tid, kan vi sørge for, at du for alvor bliver fortrolig med dit udstyr og dine færdigheder. Vores PADI Open Water Diver-kursus består grundlæggende af tre dele: teori, dykning i pool og til sidst dykning i åbent vand.

Online
teoriundervisning

PADI Open Water Diver-uddannelsesdelen foregår online, så du selv kan vælge, hvornår du vil lære og læse i dit helt eget tempo. Teoriundervisningen og pooltræningen vil understøtte det, du lærer på onlinekurset. Her hjælper vi gerne med eventuelle spørgsmål undervejs.

Pooltræning – brug teorien i praksis

Inden du bliver sluppet løs i poolen, vil din instruktør sørge for, at dit dykkerudstyr er tilpasset dig, så det føles behageligt. Her prøver du teorien af i praksis og lærer at håndtere dykkerudstyret. Kurset er opbygget på en måde, så du langsomt kommer gennem mange øvelser og på denne måde vænner dig til undervandsverdenen. Her får du rigeligt med øvetid, så du føler dig sikker nok til uddannelsesdyk i åbent hav.

Dyk i åbent hav – prøv alt det du har lært af

Den sidste del af uddannelsen foregår i åbent hav. Her kommer du til at udføre mindst fire dyk, hvor du får mulighed for at prøve alt det af, du har lært i poolen og teoriundervisningen. Det vil oftest være i havet, men i visse tilfælde kan det også være i en sø. Efter det sidste havdyk og bestået dykkerkursus vil du modtage et midlertidigt bevis, så du kan starte dykningen med det samme.

DYKKERKURSUS

Tag din dykning til nye højder

Det sjove stopper dog ikke her. Med bare lidt mere træning kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykning med hajer eller tage skridtet videre og blive undervandsfotograf. Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. PADI vil være en pålidelig partner, der følger dig hele vejen.

DYKKERKURSUS

Mindre kan også gøre det

Scuba Diver er det perfekte kursus for dig, som ikke har tid til at færdiggøre et helt PADI Open Water Diver-kursus. Indholdet af dette kursus udgør ca. halvdelen af PADI Open Water Diver-kurset. Du kan efterfølgende færdiggøre den anden halvdel, når det er belejligt for dig at få dit dykkercertifikat som Open Water Diver.

Hvis du er i bekneb med tid, kan du sagtens starte på dit dykkercertifikat på ferien og færdiggøre det, når du kommer hjem igen.

Ved afslutningen af programmet vil du få dit Scuba Diver dykkercertifikat, der viser, at du har gennemført programmet med succes. Dette certifikat gør dig i stand til at deltage på guidede dyk over alt i verden. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter at fortsætte din uddannelse, og blive certificeret dykker, skal du blot kontakte dit lokale PADI-uddannelsescenter for yderligere detaljer omkring PADI Open Water Diver-kurset.

Begynd eventyret allerede I dag
– tag dit dykkercertifikat hos os

Når du har modtaget dit dykkercertifikat som PADI Open Water Diver, kan du begynde direkte på PADI Advanced Open Water-kurset.

Har du spørgsmål omkring pris og indhold, eller er du interesseret i yderligere information vedrørende Open Water Diver-uddannelsesmulighederne,

så kontakt os på 86 15 55 21 eller på hhb@nordicdiving.dk.