Dykkerkursus i Århus​

DYKKERKURSUS

Open Water Diver

Går du med en drøm om at lære at dykke? Uanset om du altid har drømt om at tage et dykkerkursus, har en drøm om at opleve unik natur eller bare er nysgerrig på livet under overfladen, er Nordic Diving klar til at hjælpe dig på vej. Den bedste start på dit dykkereventyr er at blive certificeret PADI Open Water Diver. Hos Nordic Diving uddanner vi dykkere inden for PADI systemerne, der er den mest anerkendte uddannelse i verden inden for dykning.

For os er det vigtigste, at du føler dig tryg og er fortrolig med både udstyr og færdigheder. Derfor er vores træningsforløb skræddersyet til dig, og vores erfarne instruktører strækker sig langt, for at du føler dig godt tilpas hele vejen igennem forløbet. Det betyder i praksis, at hvis du ikke føler dig klar til at tage skridtet videre, fortsætter du træningen indtil du er klar.

DYKKERKURSUS

PADI Open Water Diver dykkerkursus

Hvis du aldrig har prøvet at dykke før, vil du starte med et PADI Open Water Diver dykkerkursus. Hvis du får mod på mere, er det naturlige næste skridt at tage PADI Advanced Open Water kurset. Her udvikles dine navigationsfærdigheder og du arbejder – i samarbejde med din instruktør – videre med trygheden i vandet. Her kan du specialisere dig yderligere alt efter din interesse. Det kan være, du vil forbedre dig inden for én eller flere af disciplinerne, vi udbyder på vores specialkurser. Det kan også være, du gerne vil lære at foretage vragdykning. Alt dette finder du ud af i samarbejde med din instruktør, der kan rådgive dig og kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have. 

UDGIFTER

Ingen uventede udgifter

Vi kender selv frustrationen over at have betalt for noget, hvor der efterfølgende kommer løbende udgifter, så den samlede pris ender højere end man havde regnet med. Flere steder kommer der løbende udgifter til materialepakker og andre ting undervejs, men sådan er det ikke hos os. Her får du ingen uventede udgifter, så den pris vi skilter med, er den samlede pris, du betaler for kurset.

Tag første skridt allerede i dag

Du kan se alle vores kurser på denne side og læse mere om hvert enkelt kursus ved at klikke ind på det.

Hvis du er interesseret i at tage et dykkercertifikat eller gerne vil høre mere om uddannelsesmulighederne, så kontakt os endelig på 86 15 55 21 eller på hhb@nordicdiving.dk. Så giver vi gerne vores input og kommer med gode råd. Du også velkommen til at læse mere om vores dykkerklub.

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.