Dykkerudstyr i Århus

DYKKERUDSTYR

Vi har et stort udvalg af dykkerudstyr

Er du på udkig efter dykkerudstyr i Århus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset om du er ny i dykningens verden, eller om du har meget erfaring, så har vi udstyret, der passer til formålet.

Der kan være flere grunde til, at du skal bruge nyt dykkerudstyr. Måske er du endnu ikke rigtigt kommet i gang med dykning og mangler hele udstyret lige fra dykkerdragt til snorkeludstyr og kompas. Måske er du på udkig efter en dykkermaske til dine børn. Det kan også være, at du har mange års erfaring og nu mangler den sidste detalje, der gør dit udstyr helt unikt.

Hos Nordic Diving i Århus kan du få dykkerudstyr, snorkeludstyr, UV-udstyr, dykkermasker, snorkler og finner, tør- og våddragter, dykkecomputere og regulatorsæt.

Særligt som ny i dykningens verden er det vigtigt at få den rigtige rådgivning, før man vælger sit dykkerudstyr. På den måde får man ikke brugt penge på udstyr, man ikke har tilstrækkelig glæde af. Man risikerer endda at få købt udstyr, der forringer sikkerheden.

DYKKERUDSTYR

Sikkert dykkerudstyr frem for alt

Sikkerhed og tryghed ved dykning er vigtigt for os. Vores butik ScubaTech er en af de ældste og mest anerkendte dykkerforretninger i Danmark. Butikken indehaves af Henrik, der har mange års erfaring i at dykke og undervise. Derudover har han mange års erfaring med at rådgive om valg af korrekt dykkerudstyr.

ScubaTech har mange tilfredse kunder fra hele Århus, der kommer tilbage til os, hver gang de er på udkig efter nyt dykkerudstyr. En af grundene til at kunderne holder sig tæt til butikken, skyldes at vi arrangerer de bedste dykkerture. Turene afholder vi både regionalt nær Århus, men vi kører også gerne længere væk for gode oplevelser. Derudover arrangerer vi også jævnligt udenlandsture med masser af dykning.

Ved siden af vores dykkerudstyr og dykkerdragter er vi begyndt at sælge udstyr til forskellige former for vandsportsaktiviteter – også til overvandsaktiviteter.

Når du køber dit dykkerudstyr hos os i Århus, tilbyder vi:

Kvalitetsgaranti: Alt vores dykkerudstyr er omhyggeligt udvalgt fra pålidelige producenter. Vi prioriterer kvalitet, holdbarhed og ydeevne for at sikre, at du kan fokusere på din dykkeroplevelse.

Erfaren rådgivning: Vores team består af erfarne dykkere, der er passionerede for undervandsverdenen. Vi er her for at give dig råd og vejledning om det bedste dykkerudstyr til dine behov.

Dyk dybt med det helt rigtige dykkerudstyr - også til børn og unge

Uanset om du er en ung dykker i Århus eller en entusiastisk forælder, der vil dele undervandsmagien med dit barn, er vores dykkermasker til børn ideelle. Gå på opdagelse i vores udvalg af dykkerudstyr og tag det første skridt mod uforglemmelige dykkeroplevelser. Er du på udkig efter en dykkermaske til en voksen, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af disse.

Har du spørgsmål?

Butikken holder åbent om eftermiddagen fra mandag til fredag samt lørdag formiddag. Vi kan dog godt være i butikken på andre tidspunkter, så giv os eventuelt et kald på 8615 5521, hvis du har planer om at komme forbi. Du er også velkommen til at skrive til os på hhb@nordicdiving.dk. Vi lover at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du foretrækker at finde udstyr hjemmefra eller på farten, kan du også besøge vores webshop.

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.