Dykkerudstyr i Århus

DYKKERUDSTYR

Vi har alt i dykkerudstyr, dykkerdragter og vandsportsudstyr

Der kan være flere grunde til, at du skal bruge nyt dykkerudstyr. Måske er du endnu ikke rigtigt kommet i gang med dykning, og mangler hele udstyret lige fra dykkerdragt til snorkel og kompas. Det kan også være, at du har mange års erfaring, og nu mangler den sidste detalje, der gør dit udstyr helt unikt. Uanset om du er ny i dykningens verden eller om du har lang erfaring, så har vi udstyret, der passer til formålet.

Hos Nordic Diving kan du få dykkerudstyr, snorkeludstyr, UV-udstyr, dykkermasker, snorkler og finner, tør- og våddragter, dykkecomputere og regulatorsæt.

Særligt som ny i dykningens verden, er det vigtigt at få den rigtige rådgivning, før man vælger udstyr. På den måde, får man ikke brugt penge på udstyr, man ikke har tilstrækkelig glæde af. Man risikerer endda at få købt udstyr der forringer sikkerheden.

DYKKERUDSTYR

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed og tryghed ved dykning er vigtigt for os. ScubaTech er en af de ældste og mest anerkendte dykkerforretninger i Danmark. Butikken indehaves af Henrik, der har mange års erfaring i at dykke og undervise. Derudover har han mange års erfaring med at rådgive om valg af korrekt dykkerudstyr.

ScubaTech har mange tilfredse kunder fra hele Århus, der kommer tilbage til os, hver gang de er på udkig efter nyt dykkerudstyr. En af grundene til at kunderne holder sig tæt til butikken, skyldes at vi arrangerer de bedste dykkerture. Turene afholder vi både regionalt nær Århus, men kører også gerne længere væk for gode oplevelser. Derudover arrangerer vi også jævnligt udenlandsture med masser af dykning.

Ved siden af vores dykkerudstyr og dykkerdragter, er vi begyndt at sælge udstyr til forskellige former for vandsportsaktiviteter – også til overvandsaktiviteter.

Har du spørgsmål?

Butikken holder åbent om eftermiddagen fra mandag til fredag samt lørdag formiddag. Vi kan dog godt være i butikken på andre tidspunkter, så giv os eventuelt et kald på 8615 5521, hvis du har planer om at komme forbi. Du er også velkommen til at skrive til os på hhb@nordicdiving.dk. Vi lover at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du foretrækker at finde udstyr hjemmefra eller på farten, kan du også besøge vores webshop.

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.