Dykkerklub i Aarhus

DYKKEKLUB

PADI Advanced Open Water

Har du allerede opnået dit dykkercertifikat, er det naturlige skridt at bygge oven på med et mere avanceret kursus. Vi uddanner i både PADI Advanced Open Water Diver Kursus.

Kurset består af 5 dyk, hvor du kommer til at prøve nye spændende dyk og udvikle dine færdigheder som dykker.

Kurset handler om at udvikle dine færdigheder i et trygt og sikkert miljø. Og nej, du behøver ikke at være “avanceret”, for at tage det – det er designet, så du kan gå lige ind i det efter Open Water Diver kurset.

DYKKERKURSUS

Opbygge dine dykker færdigheder

Advanced Open Water Diver kurset hjælper dig med at øge din selvtillid og opbygge dine dykker færdigheder, så du kan blive mere komfortabel i vandet.

Dette er en fantastisk måde at få flere dyk under bæltet samtidig fortsætte med at lære under tilsyn af din PADI instruktør.

Dette kursus bygger på, hvad du har lært og udvikler nye kapaciteter ved at introducere dig til nye aktiviteter og nye måder at have det sjovt dykning.

Er du interesseret? Kontakt os allerede i dag

Når du har bestået det avancerede dykkerkursus, kan du specialisere dig yderligere i et eller flere af vores specialkurser. Vil du tilmelde dig eller har du bare spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 15 55 21 eller på hhb@nordicdiving.dk.

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.