Kursuspriser

PRISER

Kursuspriser, tilmelding og vilkår

Generelt for alle kurser gælder følgende, hvis ikke andet er nævnt under de enkelte kurser
Tilmelding foretages ved indbetaling af et depositum. Depositum dækker booking af en plads på det pågældende kursus, modregnes fuldt ud i kursusprisen, men refunderes ikke.

Det resterende beløb betales senest tre uger før kursusstart. Ved tilmelding mindre end to uger før kursusstart betales det fulde beløb ved tilmelding.

DYKKERKURSUS

Se generelle betalingsbetingelser her

Kursusprisen er inklusiv leje af komplet dykkerudstyr under hele kurset, leje af specialudstyr hvor det er nødvendigt i forhold til de enkelte kurser, den luft man skal bruge, brændstof til evt. anvendelse af båd, leje af svømmehal, transport af dykkerudstyr til de forskellige dykkersteder (persontransport er indledningsvis op til deltagerne på det enkelte kursus selv at sørge for), certificeringsgebyr, samt på OWD en dags leje af komplet udstyr efter endt kursus.
På kurser i januar, februar, marts, november og december måned gennemføres alle havdyk i tørdragt, som en del af kursusprisen.

PRISER

Kurser og priser

Der tages forbehold for prisændringer, dårligt vejr og trykfejl

Information

Forsikring: udsættelse af kursus (Open Water Diver og Advanced Open Water Diver)
Tilmeldingen til et Open Water Diver eller Advanced Open Water Diver kursus med planlagte kursusdatoer er bindende. Der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde eller ikke bestået kursus.

Ved tilkøb af forsikringen ved tilmelding til kurset, kan du én gang flytte hele eller dele af kurset til et andet planlagt kursus på en senere tidspunkt, indenfor 12 måneder fra tilmeldingsdato.

Eventuel merpris ved valg af andet kursus betales af kursisten, men der ydes ingen refundering ved valg af kursus til lavere pris.
Pris for forsikringen er kr. 295,-

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.