​Scuba service

SCUBA SERVICE​

Er dit dykkerudstyr klar til en ny sæson?

Noget af det vigtigste, når du skal ud på dit næste dyk, er at dit udstyr er i tip top stand.
En regelmæssig og grundig vedligeholdelse vil garantere din sikkerhed under vandets bølger, og giver dig friheden til at slappe af og nyde oplevelsen.

Hvis du er en habil dykker, har du med god sandsynlighed også investeret en del i dit udstyr gennem tiden – så det dykkerudstyr vil du vel gerne tage dig godt af, ikke sandt?

Vedligeholdelse og inspektion af dit udstyr, er ikke blot for din sikkerheds skyld, men det er også med til at forlænge dets levetid betydeligt.

SCUBA SERVICE

Service og Inspektion af udstyr

Dele af dit udstyr kræver en årlig service og inspektion af en kvalificeret fagmand. Selv hvis du ikke dykker så tit, må du ikke tro at udstyret ikke trænger til service. Ofte vil det være sådan, at det udstyr, der bruges mindre hyppigt har behov for flere eftertjek, end det udstyr, der anvendes regelmæssigt.

Vi vil i alle tilfælde anbefale at både BCD samt regulator serviceres efter fabrikantens anvisninger, hvilket typisk er en gang årligt.

SCUBA SERVICE

Vi har den bedste service

Hos Nordic Diving har vi ekspertisen til at servicere og reparere udstyr fra alle de kendte mærker. Vi forstår vigtigheden i et kvalitetsarbejde, og vi er sikre på at vores scuba service både vil imødekomme og overgå dine forventninger.

Priser samt ventetid vil variere ud fra mærke og reparationens omfang.

Priser

RCD

Dragt

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.