PADI e-Learning

E-LEARNING

Start din PADI® Scuba Education online

Uanset om du vil lære at dykke eller allerede er en dykker, der er på udkig efter en fleksibel måde at passe et andet dykningskursus ind i din travle tidsplan, er PADI’s online scuba-programmer vejen. Du kan komme i gang straks med videnudviklingsdelen af ​​kurset og arbejde i dit eget tempo ved hjælp af PADI eLearning®-systemet. Denne praktiske, interaktive studiemulighed giver dig mulighed for at lære når som helst og hvor som helst du har en internetforbindelse.

E-LEARNING

PADI eLearning lader dig

Lær at dykke

At lære at dykke kræver både videnudvikling – inklusive fakta, principper og koncepter – og dykkefærdigheder inklusive teknikker og metoder. PADI Open Water Diver bruger videoer, lyd, grafik og læsning til at hjælpe dig med at lære, plus korte quizzer, der giver dig mulighed for at måle dine fremskridt og derefter giver en gennemgang af alt, hvad du tilfældigvis går glip af. Du udvikler dykkekompetencer under faktiske dyk med en PADI-instruktør på dit PADI-dykkecenter eller -sted. Ved at afslutte videnudvikling online er du klar til at mødes med din instruktør og begynde at have det sjovt i vandet.”

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.